Избор на дограма

Най-важното при избора на дограми и прозорци

 

Решението за смяна на дограмата обикновено е продиктувано от стремежа ни да живеем енергийно-ефективно, да осигурим достатъчно ресурси за бъдещите поколения и най-вече да спестим разходи за енергия. В този момент се ражда нуждата от фирма, която да може да гарантира, че смяната на прозорци няма да наруши досегашния уют на дома. Как да бъдат разпределени новите прозорци, какъв да е цветът им, какъв профил дограма и стъкло да се изберат – на всички тези въпроси може да получите отговор от БиСи дограми, експерт в областта на прозоречните системи, които ще ви помогнат да се ориентирате в изобилието от предлаганите дограми, стъкла и системи.
Когато обмисляте разпределението на новите дограми , колко крила да имат и как да се отварят, трябва да имате предвид, че съществуват ограничения в размерите на крилата и вратите, за да могат те да функционират оптимално. При избора на профилна система е важно да се спрете на фирма, която да гарантира качество на профила, за да бъдете сигурни, че след 10 години прозорците и вратите ще притежават същите характеристики както и при монтажа. Дограми БиСи работят с висококачествените продукти на REHAU, които гарантират за качеството на своите продукти. Видът на стъклото също не е за пренебрегване. Стъклопакетът, заедно с добре подбрания профил, гарантира постигането на желаната топлоизолация на прозореца.
Всъщност, най-важен е изборът на фирма, която да изработи и монтира прозореца. Дограми БиСи съблюдават указанията на своите доставчици, прилагат водещи технологии на производство, използват материали, гарантиращи качеството на крайния продукт. Така монтажът може да бъде извършен качествено. Дограми БиСи предлагат подготвителни (зидане) и довършителни работи (измазване), като отделна услуга, което спестява време и нерви в търсенето на отделна фирма за тази цел.
Най-важно е избраната фирма да може да консултира адекватно своя клиент. Дограми БиСи, като партньор на REHAU, работят с профилите на немския концерн, получават надеждна информация от Германия и технически обучения в областта на системите за остъкляване и дограмите като цяло. Те предлагат една комплексна услуга, което гарантира и качеството на самите прозорци, дограмите и на монтажа им.