Дограма

Дългогодишен опит в производството на дограма

Ние разполагаме с производствена база, машини с висок капацитет на производството на дограма. Транспортни средства и висококвалифициран персонал, в резултат на което е в състояние да извърши качествено и в срок изпълнението на възложените поръчки. Фирмата Булконтрол ЕООД работи със свързващи и крепежни елементи на немската фирма „WURTH„, които гарантират високо качество и дългогодишна гаранция.

Отличната шумо- и топлоизолация на алуминиевата и PVC дограмата се гарантира от качествените уплътнения и стъклопакети, с които Булконтрол работи. Стъклата са чешко производство и освен с бяло стъкло, стъклопакетите могат да бъдат изработени с цветни, огледални, орнаменти и термоизолационни стъкла, като стъклопакетът може да бъде както двоен и троен, така и стъклата могат да бъдат с различна дебелина. Булконтрол гарантира за качеството на стъклопакетите с 5 годишна гаранция за херметичност.

За да улесни максимално своите клиенти Булконтрол предлага подготвителни (зидане) и довършителни работи (измазване). които се извършват от компетентни майстори с дългогодишен опит.

Монтажните и довършителните работи на алуминиевата и PVC дограмата се извършват в удобно за клиента време и в предварително уточнен час по негово желание.
Производството на PVC и алуминиевата дограма се извършва в затворен цикъл, който включва:

·         предварителни разговори с клиентите и изготвяне на оферти;
·         уточняване на всички детайли и вземане на размери за дограмата на място;
·         компютърно проектиране на модулите на дограмата и стъклопакетите;
·         производство на модулите и стъклопакетите;
·         доставка и монтаж на PVC и алуминиевата дограма на обекта на клиента;
·         гаранционно и следгаранционно обслужване на поставените дограми ;

Фирма „БУЛКОНТРОЛ“ ЕООД поема следните гаранционни срокове:

·         изработка и монтаж на своите алуминиеви и PVC дограми – 2 години;
·         херметичност на стъклопакетите – 2 години;