Гаражни секционни врати

golden oakВратите с марка RTH са гаранция за дългосрочна инвестиция. Устойчивостта и надеждността, както и техническите решения, усъвършенствани във времето, топлоизолацията с висока степен на ефективност осигуряват на нашите клиенти сигурност при закупуването на устойчиви продукти. Секционните гаражни врати са изработени от стоманени панели с дебелина 42 мм, напълнени под налягане с незапалима полиуретанова пяна. Вратите са еластични гарнитури и удвоени уплътнения за по-добра топлоизолация във всички четири посоки. Те са устойчиви на резките промени в климата. Вратите RTH са на практика ефективна бариера срещу вятъра, дъжда и снега, предлагащи комфорт на вашия дом, особено ако гаражът и домът ви делят една стeна. Също така всичко, което се съхранява в гаража, ще остане в добро състояние и в студените месеци. Нещо повече, топлината вътре не се губи, особено след като по-голямата част от собствениците на гаражи държат в тях и други неща, освен колата. 

Коефициентът на топлоизолация е 0.49W/кв.м*K

Неканените гости нямат никакъв шанс. Когато гаражната врата е затворена, защитата срещу отваряне се фиксира автоматично в направляващите релси, блокира веднага и така вратата е защитена срещу насилствено повдигане. Това става чисто механично и точно затова, за разлика от задвижванията на конкуренцията, е ефективно дори и при прекъсване на електрозахранването.

В момента предлагаме на два модела гаражни секционни врати на румънския производител. Това е модела BEST  с торсионни пружини и модела LEGO със странични пружини в пружини. Разликите между двата модела можете да видите много добре обяснени в нашия каталог.

 

Разгледайте каталога с гаражни секционни врати тук